Hyvät automaalarit ovat toimintamme sydän

Menestyksemme salaisuus on aina ollut työstään innostunut ja motivoitunut henkilökunta. Olipa kyseessä sitten yrityksen toimitusjohtaja taikka automaalari, töissä vallitsee hyvä tekemisen meininki – maaliruisku kun pysyy myös toimitusjohtajan kädessä. Aloittaessamme toimintamme vuonna 2003 meillä työskenteli yrittäjäpariskunnan lisäksi yksi automaalari. Rovaniemi on pysynyt toimipaikkanamme; toimintavuosien aikana olemme pikkuhiljaa kasvaneet, ja vakituisen henkilökunnan ohella olemme työllistäneet myös paljon alan harjoittelijoita. Työporukkamme on hyvä sekoitus sekä kokemuksen tuomaa varmuutta että nuoruuden tuomaa rohkeutta ja uusia ideoita. Maalaamossamme käytetään muun muassa Glasurit– ja 3M -tuotemerkkejä, joiden tuotteisiin ja niiden käyttöön henkilökuntamme on koulutettu. Kouluttautuminen on muutenkin asia, johon erityisesti panostamme.​

Henkilökuntamme sanomaa

Henkilökuntamme tyytyväisyys on meille tärkeää. Olemme iloksemme saaneet kasaan hyvän porukan, joka myös viihtyy meillä. Ohessa muutamia kommentteja suoraan henkilökunnaltamme liittyen siihen, miksi heistä on mukavaa olla meillä töissä.

Ammattimainen autonmaalaus

Sinustako automaalari?

Etsitkö harjoittelupaikkaa automaalaamosta? Meillä on ennenkin ollut alan harjoittelijoita ja teemme yhteistyötä lähiseutujen oppilaitosten kanssa. Meillä on hyvä maine ja meillä pääsee oikeasti tekemään, kokeilemaan ja opettelemaan.  Emme aktiivisesti hae uusia vakituisia työntekijöitä, mutta toki olemme avoimia uusille kyvyille. Soita tai laita viestiä ja kerro itsestäsi.