Ammattitaitoinen auton maalaus Rovaniemellä

Tarvitseeko naarmuuntunut maalipinta korjausta? Haluaisitko uutta ilmettä autollesi? Auton maalaus on erinomainen tapa parantaa auton ulkonäköä joko pienten fiksausten tai isomman muutoksen muodossa. Automaalaamo H. Tuomivaara Oy tekee kaikenlaiset automaalaukset asiakkaan toiveiden mukaan. Yksityisten asiakkaiden ja yritysten ohella meihin luottavat useat vakuutusyhtiöt. Olipa kyseessä kolarissa kolhiintuneen maalipinnan korjaus, yksittäisen auton oven maalaus taikka uusi maalipinta koko menopeliin, voit kääntyä meidän puoleemme. Maalauksen ohella kiillotamme myös käytössä himmenneet ajovalot uuteen uskoon. Kuvagalleriasta löydät kuvia meistä ja töistämme.

Palveluihimme kuuluvat:

  • auton korjausmaalaus
  • auton paikkamaalaus
  • kokonaan uusi maali
  • vanteiden maalaus
  • auton osien maalaus
  • ajovalojen kiillotukset
Autonmaalaus laadulla
Auton korin paikkaukset

Käytössä aina viimeisimmät tekniikat & työvälineet

Olemme tarkkoja siitä, että asiakas saa rahoilleen parasta vastinetta. Siksi panostamme henkilökuntamme jatkuvaan koulutukseen ja haluamme pysyä ajan hermolla niin maalien, työvälineiden kuin muidenkin työn laatuun keskeisesti vaikuttavien asioiden suhteen. Mitä tahansa autossasi työstämmekin, käytössämme on aina moderni, alan korkeimpien laatustandardien mukainen tekniikka sekä välineet.​

Mikä on auton maalauksen hinta?

Kun harkitset menopelisi maalausta, tulee varmasti mietittyä, mitä auton maalaus maksaa. Hinta määrittyy aina tapauskohtaisesti ja tietysti sen mukaan, onko kyseessä koko maalipinnan uusiminen vai vain paikkamaalaus. Pystymme antamaan sinulle alustavan hinta-arvion arvioituamme maalausprojektin laajuuden. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista maalausta olit ajatellut tai hurauta käymään maalaamolle, niin katsotaan tilanne. Henkilökuntamme neuvoo ja opastaa sinua mielellään.